Ramona Covrig
PSIHOTERAPEUT
Psihoterapie
CABINET DE
Home

Servicii

Psihoterapie

Formare profesionala

Programare

Articole
Interpretarea amintirilor timpurii


Pe langa celelalte exprimari psihologice unele dintre cele mai revelatoare exprimari sunt amintirile individuale, mai simplu spus amintirile din copilarie.
SERVICII
                         |  Bucuresti, bd.Magheru ( Scala )                    |  0722 94 14 84                         |  ramona_covrig@yahoo.com                         |  www.psihoterapie-cuplu.ro
Psihoterapie de cuplu si consiliere maritala

Psihoterapie individuala

Consilierea copiilor si adolescentilor

Psihoterapie de grup si dezvoltare personala

Psihologia la locul de munca

Psihoterapia si consilierea familiei

Parenting si indrumare

Adictii

Depresie. Anxietate. Atacuri de panica

Stima de sine

Tulburarea disforica premenstruala

Interpretarea amintirilor timpurii


2003 Cabinet de Psihoterapie - Ramona Covrig.
All Rights Reserved.
"Memoria reprezinta povestea vietii mele, o poveste ce mi-o repet mie pentru a ma avertiza....si pentru a ma pregati pe mine prin aceste experiente trecute astfel incat sa intampin viitorul cu un stil de actiune deja testat. Amintirile timpurii ofera o idee despre stilul de viata, aceasta deoarece primele amintiri reflecta perspectiva originala asupra vietii".

Stilul de viata al persoanei este "de ce-ul comportamental" adica de ce ne comportam la un moment dat intr-un anumit fel. El se refera la credinte (cum sunt eu? cum sunt altii? cum este lumea?) la motivatii (ce vreau? la ce ma astept? care este locul meu?) si la alegerile pe care la facem in viata (cum sa-mi indeplinesc telurile din viata sau cum sa stau la locul meu).
Credintele, motivatiile si alegerile de la 2-3 ani inca opereaza neconstient in noi, dar sa nu uitam ca ele nu se bazeaza pe o gandire logica. Alegem din toate amintirile noastre din copilarie doar pe acelea care se incadreaza in stilul nostru de viata prezent si care semnifica ceva pentru noi.
0722 94 14 84
UltraIT.ro