Ramona Covrig
PSIHOTERAPEUT
Psihoterapie
CABINET DE
Home

Servicii

Psihoterapie

Formare profesionala

Programare

Articole
1. Curs de PSIHOSEXUALITATE si IDENTITATE SEXUALA din Perspectiva Scolii Adleriene
Acest curs va discuta despre probleme legate de psihosexualitate in cuplu : ex. infidelitate, lipsa relatiilor sexuale, comportament sexual compulsiv al unuia dintre parteneri, trauma sexuala, homosexualitatea, idei care interfereaza cu cresterea, ghid pentru o viata mai buna in cazul cuplurilor cu dizabilitati, genograma sexuala. Probleme legate de sexualitatea masculina : ex.  dorinta sexuala redusa, impotenta, ejaculare precoce, efecte ale imbatranirii. Probleme legate de sexualitatea feminina : ex.  dorinta sexuala redusa, aversiune sexuala, dispareunia, vaginism, efecte ale imbatranirii. Identitatea sexuala sau de gen : ex. perceperea de sine ca barbat sau femeie, caracteristicile masculinitatii si ale feminitatii, corelatia dintre sarcinile vietii si gen, etc.
CREDITE COPSI: 16
             
2. Curs de IMBOGATIREA RELATIEI DE CUPLU, CONSILIEREA MARITALA SI PREMARITALA
Acest curs va discuta despre cum facem alegerea in cuplu, despre nevoile psihologice in cuplu, radacinile incurajatii si descurajarii, comunicarea eficienta si pasii pentru rezolvarea conflictelor. Cursul va include activitati de imbogatire si tehnici necesare pentru consilierea cuplului. Cursul de adreseaza celor care sunt interesati sa ajute cuplurile aflate in criza, care au abilitatea de a conduce un grup de discutie, si care sunt dispusi sa studieze teoria, principiile si tehnicile utilizate in acest scop.
CREDITE COPSI: 16

3. Curs de TEHNICI DE LUCRU IN PRACTICA PSIHOTERAPEUTICA

CREDITE COPSI: 16


Inscrierile se fac telefonic sau prin e-mail la formatorul care sustine cursurile: Ramona Covrig,  tel. 0722941484, adresa de email: ramona_covrig@yahoo.com2003 Cabinet de Psihoterapie - Ramona Covrig.
All Rights Reserved.

                         |  Bucuresti, bd.Magheru ( Scala )                    |  0722 94 14 84                         |  ramona_covrig@yahoo.com                         |  www.psihoterapie-cuplu.ro
FORMARE
PROFESIONALA
CURSURI DE PREGATIRE PROFESIONALA CONTINUA CREDITATE DE COPSI - INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE ADLERIANA
                                                                                         Formular de inscriere (.doc)

                                                                    
Formator Ramona Covrig va invita sa participati la cursurile de pregatire profesionala continua creditate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Durata fiecarui curs in parte este de 16 ore. Cursurile sunt programate in special pentru sambata si duminica de la 10.00-18.00 (cu pauzele aferente).

Manifestarile stiintifice se adreseaza cu precarede masteranzilor, psihologilor si psihoterapeutilor dar si viitorilor psihologi. La aceste cursuri pot participa si cei interesati de psihologia cuplului si psihosexualitate, acestia vor primi o diploma de participare cu orele de educatie continua aferente.
0722 94 14 84
UltraIT.ro