Ramona Covrig
PSIHOTERAPEUT
Psihoterapie
CABINET DE
Home

Servicii

Psihoterapie

Formare profesionala

Programare

Articole

Disponibilitate

Din cauza programului meu de lucru, deseori nu sunt disponibila imediat si probabil nu voi raspunde la telefon in timp ce sunt cu un alt pacient. Voi face tot posibilul sa raspund la telefonul dvs. în aceeasi zi, cu exceptia weekend-urilor si a sarbatorilor. Daca sunteti greu de gasit, va rog sa ma informati de orele la care sunteti disponibil/a. Va rog asigurati-va ca mi-ati lasat un numar la care va pot gasi. Daca nu ma puteti gasi si credeti ca nu puteti astepta ca eu sa va telefonez inapoi, contactati-va medicul de familie sau spitalul de urgenta cel mai apropiat si solicitati ajutorul psihologului/psihoterapeutului sau psihiatrului de serviciu. Daca nu sunt disponibila pe perioada lungi de timp, va voi furniza numele unui coleg pe care sa-l puteti contacta.

Lectii invatate de la pacienti:
   - oamenii te vor trata asa cum ii lasi sa te trateze
   - cresterea personala este rareori liniara si la fel de rar confortabila
   - decizia corecta nu te face intotdeauna sa te simti bine
   - este bine sa tii cont de ceea ce simt ceilalti, dar nu inseamna ca trebuie sa-ti modifici viata ca sa ii faci pe ei sa se simta bine. Poti sa tii cont de ceilalti si fara sa iti iei responsabilitatea pentru sentimentele lor
   - doar pentru ca te bazezi pe cineva nu inseamna ca esti dependent de acel cineva
   - este important sa tii cont de semntimente, ganduri si comportamente. Multi dintre noi tind sa ignore una sau doua din acestea
   - este greu sa te simti increzator daca nu te simti autentic/original. Sa fii sincer cu tine este cel mai bun mod de a sprijini stima de sine
   - nu-ti poti depasi fricile/temerile daca nu te confrunti cu ele
   - suntem bombardati cu mesaje care ne dicteaza cum sa aratam, cum sa ne imbracam, cum si ce sa gandim si pe ce ce sa ne cheltuim banii. Nu lasa pe altii sa-ti spuna cat valorezi/care este valoarea ta!

Confidentialitate

Subiectele pe care le discutam, ca si informatiile privind diagnoza si tratamentul, sunt protejate de relatia privilegiata dintre psihoterapeut si client/pacient.

Nu voi furniza informatii fara acordul pacientului, decât daca sunt obligat prin lege.

Daca este necesar sa consult un alt psihoterapeut in legatura cu cazul dvs. nu va voi divulga identitatea, iar consultantul va pastra informatia confidentiala.
Sedintele de psihoterapie au o frecventa variabila, de obicei o data pe saptamâna, si trebuie programate. Durata unei sedinte este de 50 minute, perioada care este rezervata pentru problemele dvs. De aceea, daca trebuie sa anulati programarea din diverse motive, este recomandat sa o faceti din timp. In procesul terapeutic este nevoie ca si dvs sa va aduceti contributia, de exemplu, ar trebuie sa confirmati / infirmati venirea dvs la cabinet in ziua in care sunteti programat/a.

Este dificil de estimat de la început de câte sedinte de psihoterapie aveti nevoie. De aceea trebuie sa ne evaluam periodic obiectivele, pentru a vedea daca au fost atinse sau daca trebuie revizuite. Decizia de a continua sau de a opri tratamentul este recomandat sa o luam împreuna. Va incurajez sa discutati orice probleme legate de activitatea noastra comuna.

Daca, la un anumit moment, doriti sa incepeti un alt tratament cu un alt practicant, va voi furniza informatii in acest sens.
Daca lipsiti de la mai multe sedinte s-ar putea sa fim nevoiti sa intrerupem tratamentul. Daca aveti dificultati cu achitatea notei de plata va rog sa ma informati, pentru a putea discuta optiunile posibile.


©2003 Cabinet de Psihoterapie - Ramona Covrig.
All Rights Reserved.
                         |  Bucuresti, bd.Magheru ( Scala )                    |  0722 94 14 84                         |  ramona_covrig@yahoo.com                         |  www.psihoterapie-cuplu.ro
PROGRAMARE
0722 94 14 84
UltraIT.ro