Ramona Covrig
PSIHOTERAPEUT
Psihoterapie
CABINET DE
Home

Servicii

Psihoterapie

Formare profesionala

Programare

Articole
Parenting si indrumare. Principii de crestere a copiilor


In scopul de a invata cum sa stimulam copilul sa functioneze intr-o maniera utila si cooperanta, trebuie sa stim cate ceva despre mecanismele psihologice implicate.

Dupa cum vedem, fiecare comportament al individului are un scop si comportamentul sau reprezinta miscarea spre acel scop. Uneori stim care este scopul actiunii, alteori nu. Fiecare dintre noi a avut candva o experienta in urma careia s-a intrebat : ,, Ce Dzeu ma determina sa fac asta ? . Mirarea noastra este justificata. Am actionat dupa un motiv care sta ascuns constiintei noastre. La fel este si in cazul copilului.

Daca dorim sa ajutam un copil sa-si schimbe directia, trebuie sa intelegem ce anume ii determina miscarea. Daca nu suntem constienti de ce se ascunde in spatele comportamentului sau, avem slabe sanse de a-l schimba. Putem doar sa-i inducem sa se comporte diferit prin schimbarea motivatiei. Uneori putem descoperi care este scopul din spatele comportamentului sau examinand rezultatele pe care le obtine.
SERVICII
                         |  Bucuresti, bd.Magheru ( Scala )                    |  0722 94 14 84                         |  ramona_covrig@yahoo.com                         |  www.psihoterapie-cuplu.ro
Psihoterapie de cuplu si consiliere maritala

Psihoterapie individuala

Consilierea copiilor si adolescentilor

Psihoterapie de grup si dezvoltare personala

Psihologia la locul de munca

Psihoterapia si consilierea familiei

Parenting si indrumare

Adictii

Depresie. Anxietate. Atacuri de panica

Stima de sine

Tulburarea disforica premenstruala

Interpretarea amintirilor timpurii


2003 Cabinet de Psihoterapie - Ramona Covrig.
All Rights Reserved.
0722 94 14 84
UltraIT.ro